lördag 4 juli 2009

Yo mannen

Idag har det varit mulet och småregnat precis som igår. Har funderat på att redigera lite mer bilder men har inte nått bra program på den här datorn och orkar inte starta den andra för den är så seg. Det jag håller på med är att redigera bilder till ett framtida scrapbooking album med tema studenten. Ett minnesalbum från studenten kan man nog säga. Jag klipper ut ur bilder och sätter ihop den i en och samma för att sedan beställa och klippa ut för att klistra in dem i mitt album :P Så bilderna ser lite kaos ut men jag kanske lägger upp någon framöver bara för att illustrera ;) Har dem dock på segdatorn som sagt...:P

Métisse är så söt och duktig, fölet alltså, idag har syrran lasttränat henne och hon gick in i stora lastbilen på en gång :D Hon har tappat väldigt mycket av sin fuxpäls nu och närmar sig en jämn gråhet ;) Hoppas hon hinner bli helt grå till utställningen som syrran ska på.

Idag är det lördag...har inte gjort alltför mycket idag på grund av en öm rygg efter lite alltmöjligt oergonomiskt arbete häromdagen. Eller ovant...fast det var nog en kombination av ved, cykling och hästskor som gjort det.

Hoppas ni har en bra sommar so far!

//Elin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar